Boyabat’ta Park Halindeki Araçta Yangın
Boyabat’ta paniğe neden olan olay! Yeni Mahalle’de park halindeki bir otomobilde, 19 Aralık 2024 akşam saat 18.00 sıralarında aniden yangın çıktı. Aracın ön kısmından başlayan alevler kısa sürede büyüdü.
Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, hızlı müdahale sayesinde yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangında, otomobilin ön kısmı, kısman yanarken, çevredeki diğer araçlara ve binalara sıçrama olmadı.
Polis ekipleri de olay yerine gelerek çevreyi güvenlik altına aldı. Ve inceleme başlattı. Yangının çıkış nedeni henüz kesinleşmezken, elektrik kontağı ihtimali üzerinde duruluyor.
Son Günlerde Boyabat‘ta Otomobiller Neden Alev Alev Yanıyor?
Son zamanlarda sıkça gündeme gelen araç yangınları, hem sürücüleri hem de vatandaşları endişelendiriyor. Özellikle araçların ön kısımlarında meydana gelen alevlenmeler, kazalara davetiye çıkarırken, araç sahiplerinin de maddi kayıplara uğramasına neden oluyor. Bu durum, araç yangınlarının nedenleri ve alınması gereken önlemler hakkında soruları akıllara getiriyor.