Boyabat’ta İntihar Girişimi Mutlu Sonla Bitti
Boyabat’ın Camikebir Mahallesi’nde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen intihar teşebbüsü ihbarı, bölgeyi alarma geçirdi. İhbar üzerine derhal harekete geçen polis ekipleri, itfaiye ve sağlık ekipleri, hızla belirtilen adrese sevk edildi.
Olay yerine ulaşan Boyabat itfaiye ekipleri, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına bina çevresinde atlama çadırı ile geniş güvenlik önlemleri aldı. Gergin bekleyiş sürerken, polis ekipleri intihara teşebbüs eden şahsa ulaşarak ikna çabalarına başladı.
Boyabat’ta İntihar girişim Polisin kısa süreli başarılı ikna görüşmelerinin ardından şahıs kararından vazgeçirildi. Bu gelişmeyle birlikte hem olay yerindeki vatandaşlar hem de sevk edilen tüm birimler derin bir nefes aldı. Olay, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadan sona erdi.




