Summary
Sinop-Boyabat karayolu üzerindeki tünel çıkışında bu sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazalarında toplam 7 kişi yaralandı
Boyabat Tüneli Çıkışında Peş Peşe İki Kaza: 7 Kişi Yaralandı
Sinop-Boyabat karayolu üzerindeki tünel çıkışında bu sabah saat 06.00 ve 07.00 saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazalarında toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Boyabat Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İlk Kazada 2 Yaralı
Kaza, sabahın erken saatlerinde tünel çıkışı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldi. İlk belirlemelere göre çarpışan araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Boyabat Devlet Hastanesi’ne ulaştırıldı.
Çekiciye Çarpan Araçla İkinci Kaza: 5 Kişi Daha Yaralandı
Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri güvenlik önlemi alırken, kaza yapan aracı kaldırmak için çekici çalışmalara başladı. Ancak, bu esnada kaza yerinden geçmekte olan başka bir otomobil, kaza nedeniyle duran çekiciye çarptı.
Bu ikinci trafik kazasında ise 5 kişi daha yaralandı. Olay yerine takviye ambulanslar yönlendirildi. Çekiciye çarpan araçta yaralanan 5 kişi de yapılan ilk müdahalenin ardından Boyabat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Meydana gelen peş peşe iki kazada toplam 7 kişi yaralanırken, trafik kontrollü olarak sağlanmaya çalışıldı. Polis ekipleri, kazalarla ilgili detaylı inceleme başlattı.


