Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 

Boyabat Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Tamamlandı: İşte Alınan Kararlar

Boyabat Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı, önemli kararların alındığı ve bazı gündem maddelerinin ilgili komisyonlara havale edildiği bir oturumla tamamlandı.

Boyabat Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı, önemli kararların alındığı ve

Boyabat Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Tamamlandı: İşte Alınan Kararlar

Boyabat, Sinop – Boyabat Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı, önemli kararların alındığı ve bazı gündem maddelerinin ilgili komisyonlara havale edildiği bir oturumla tamamlandı.

Yapılan meclis toplantısında otopark ücretlerinde yeniden değerlendirilerek düzenleme yapılması kararlaştırıldı Toplantıda, gündemin 2. maddesi olan 2024 Yılı Faaliyet Raporu ve 3. maddesi olan Encümen ve İhtisas Komisyonları Üyeleri Seçimleri, yapılan oylama sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi. Bu kararlarla, belediyenin geride kalan döneme ait faaliyetleri onaylanmış ve yeni dönemde görev alacak encümen ve komisyon üyeleri belirlenmiş oldu.

Öte yandan, gündemin 4., 5., 6., 7., 8. ve 9. maddeleri ise detaylı inceleme ve değerlendirme yapılması amacıyla İmar Komisyonu’na havale edildi. İmar konularını içeren bu maddeler arasında Karacaören Köyü’ndeki imar plan değişiklikleri, Gazidere’deki ilave imar planı, Zincirlikuyu Mahallesi’ndeki parsel takası ve imar planı değişiklikleri ile Gökdere Mahallesi’ndeki hisse satın alma talebi ve muhtelif yerlerdeki imar planı değişiklikleri yer alıyor. İmar Komisyonu’nun yapacağı çalışmaların ardından bu maddeler tekrar meclis gündemine gelecek.

Nisan ayı toplantısında alınan bu kararlar, Boyabat Belediyesi‘nin önümüzdeki dönemdeki çalışmalarına yön verecek önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.