Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe kongresi Boyabat Belediyesi Kültür Merkezinde  20/08/2024 Pazar günü bugün saat 13.00 yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe kongresi Boyabat Belediyesi Kültür Merkezinde  20/08/2024 Pazar günü bugün saat 13.00 yapıldı.

Yapılan Kongreye Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Yüksel, CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker, İYİ Parti Boyabat İlçe Başkanı Mithat Mor ve çok sayıda katılımcı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Aloğlu  yaptığı konuşmada;

Tüm mazlum ulusların lideri Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarını saygı ile anarak sözlerime başlıyorum.

Bundan 20 yıl önce Ecevit hükümetinden görevi devralan AKP  hükümeti soygun talan düzenini hala devam ettiriyor

Ecevit hükümetinden görevi devir aldığında 1999 büyük depreminde yaraları sarılmış terör olayları sıfır noktasına getirilmiş, piyasalar kontrol altına alınmıştı.

Bugün geldiğimiz durum ise 21 yıl öncesinden daha vahim, tüm sahip olduğumuz kamu malları satılmış,  işçi sınıfının örgütlü mücadele olanakları elinden alınmış, işçinin güçlü örgütlülüğü taşeron işçiler ve İşkur ile engellenmiştir.

İzlenen dış politika tam bir fiyaskodur.

Bugün yaşadığımız durum ise; pahalılık almış başını gidiyor. Köylümüz İsrail tohumuna ve ilacına muhtaç, gübre-mazot ve diğer giderler çiftçimizin belini büküyor. Küçük esnaf bugün ki kazandığını bugün ki giderlerine yetiştiremiyor. Memur ve emeklinin maaşları ev kirasına, doğalgazına, elektrik ve telefon giderleri haricinde pazar masrafına ancak yetebiliyor.

Adalet, hak hukuk getire. işte bu olumsuzlukların üstesinden gelebilmek için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu  adalet yürüyüşü başlatmıştır. Ayrıca tek adam iktidarına karşı muhalefet oluşturmuş çeşitli partiler ile hareket etmiştir.

Bu çabalar tek adam iktidarının sonlanması umudunu artırmıştır. Ne yazık ki son yapılan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de  bunca işsizliğe ekonomik sıkıntıya rağmen başarıya ulaşılamamıştır. Bu durum bizde bir yılgınlığa neden olmuştur . Yılgınlığa, umutsuzluğa yer yok. Ne diyor büyük  şair Nazım, “yok öyle umutları yitirip karanlığa savrulmak, unutma!  Aynı gökyüzü altında bir direniş yaşamak”

Bugüne kadar hep birlikte yürüdüğümüz Cumhuriyeti Demokrasi ile taçlandırma mücadelemiz sonuna ulaşıncaya mücadeleye devam” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi 4 Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi6 Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi7

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi6666

Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi8 Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi4141 Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi411

Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi85 Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi96 Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi8555 Cumhuriyet Halk Partisi, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ile yola devam dedi555