Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEKLENEN OLDU

Uzun süredir Yerel seçimler

Uzun süredir Yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat Belediye Başkan Adayı olarak konuşulan MUSTAFA MEFTUN ÇAĞLAR, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile resmen Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olacağını ilan etti.

Çağlar Yaptığı Açıklamada;

“Sevgili Boyabatlı hemşerilerim;
20 yıla yakın bir süredir ve özellikle 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimler öncesinde Boyabat Belediye Başkanlığına adaylığımı ısrarla talep ettiniz ancak ben her seferinde şartlar gereği taleplerinize karşılık veremedim ve belki de bu yüzden birçoğunuzun istemeyerek de olsa kalbini kırdım.

Şimdi de 2024 Yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça yine Boyabat Belediye Başkanlığına aday olmam hususunda çok yoğun bir şekilde taleplerinizi iletmekte ve bu konuda kararımı merak etmektesiniz. Her şeyden önce böylesi şerefli bir göreve şahsımı layık görmeniz benim için bir onur vesilesidir, Allah (C.C) cümlenizden razı olsun.

Geldiğimiz an itibarı ile 30 yıldır kamuda mühendis ve idareci olarak çalışmış olmamın şahsıma kazandırdığı tecrübe, siyasetteki şaşmaz duruşum ve de her şeyden önemlisi önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan babam Abdullah ÇAĞLAR’a duyduğunuz muhabbet ile Şehrül-Emin Makamı olarak da adlandırılan Belediye Başkanlığı gibi zor ama bir o kadar da hayırlı bir görevi üstlenmemdeki ısrarınızı anlıyor ve “GÖREV ALINMAZ VERİLİR” ilkesince Belediye Başkan Adaylığını siz sevgili hemşerilerim tarafından şahsıma verilmiş kaçınılmaz bir görev olarak değerlendiriyorum.

Sevgili hemşerilerim,
7 yaşımda sevdalandığım ve mensubiyetinden şeref duyduğum ülkücü hareketin bir neferi olmam ve bu güne kadar bıkmadan usanmadan aday olmam için çalışan ve karar vermemde en büyük pay sahibi olan cefakâr ülküdaşlarımın arzusu ile geçtiğimiz Kurban Bayramında MHP Boyabat İlçe ve MHP Sinop İl Teşkilatımızın yöneticileri ile yapmış olduğum istişarelerin neticesinde bu günkü şartlarda sürpriz bir değişiklik olmazsa seçim takvimi uyarınca vakti geldiğinde yürütmekte olduğum kamu görevimden istifa ederek MHP den Boyabat Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı müracaatımı yapacağım.

Değerli hemşerilerim,
Ben Kolaz’lının Mustafa’nın torunu, Abdullah ÇAĞLAR’ın oğluyum, her birinizle hısım, akraba, eş, dost, arkadaş, komşuluk, iş yâda bir şekilde gönül birliğimizin mevcudiyeti inkâr edilemez bir gerçek olup bu güne kadar her nerede olursam olayım bu hukuka riayet ettiğimin en büyük şahitleri sizlersiniz. Allah (C.C) nasip eder Boyabat Belediye Başkanlığı kısmet olursa parti rozetimi bir kenara koyarak siyasi görüş ayrımı yapmaksızın ‘AYIRMADAN, KAYIRMADAN’ görev yapacağıma en az benim kadar sizin de inandığınızı biliyorum.

Netice İtibarı ile 2024 Yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Allah’ın (C.C) izni sizlerin teveccühü ile Boyabat Belediye Başkanlığına, Boyabat’ın Şehrül-Emini olmaya talibim.

Kadere iman etmiş, olanda hayır olduğuna inanan bir kişi olarak sonuç her ne olursa olsun Boyabat’ımız için hayırlı olanı nasip etmesini Allah’tan (C.C) diliyorum. Allah (C.C) yar ve yardımcımız olsun.

Yürümezsem hak yolda,
Erimezsem hak yolda,
Çürümezsem hak yolda,
Gök girsin kızıl çıksın…”

Haber sitemizde daha önce Boyabat Belediye Başkanı adaylığı için ismi geçmişti. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine Başarılar Dileriz.