DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 35,0016 -0.27%
ALTIN 2.324,930,25
BITCOIN 2264505-1,08%
Sinop
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 

Ayşe Melek Günal, Boyabat Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı

4 Yıldır CHP Boyabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Ayşe Melek Günal,  31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi partisinin ilçe binasında düzenlenen törende başvuru evraklarını CHP Boyabat İlçe Başkanı Hülya Çelik'e sunarak, Boyabat Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulundu.

ABONE OL
27 Kasım 2023 23:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayşe Melek Günal, Boyabat Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı

4 Yıldır CHP Boyabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Ayşe Melek Günal,  31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi partisinin ilçe binasında düzenlenen törende başvuru evraklarını CHP Boyabat İlçe Başkanı Hülya Çelik’e sunarak, Boyabat Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulundu.

Programın açılışında konuşan CHP Boyabat İlçe Başkanı Hülya Çelik, katılımcıları selamlayıp hoş geldiniz diyerek, yeni seçildiği başkanlığına destek olan partililere teşekkür etti. Boyabat’ımızda kadınların da tüm görevlere gelebileceğini Boyabat örgütü olarak gösterdik dedi. Çelik, konuşmasında “Atatürk diyor ki ‘Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır, büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır. Bu gün bu çalışmamıza Kadın Kolları Başkanım AyşeMelek Günal’ı ortak kılmak için toplandık. Kendisi Boyabat Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusu yapacaktır. Kendisini tebrik ediyor, her daim yanında olduğumu belirtiyorum, başarılar diliyorum.” diyerek sözü Ayşe Melek Günal’a verdi. Günal da salondaki partilileri selamlayarak, 24 Kasım 2023 tarihinde ilçemizde Boyabat tarihinde ilk olarak bir kadın ilçe başkanı atandı, diyerek, “Ne mutlu ki bu ilçe başkanı benim, bizim ilçe başkanımız. Türkiye’de olduğu gibi Boyabat’ta da kadınların ötekileştirildiği bir dönemde bir kadın olarak biz de varız demek için ben Ayşe Melek Günal, Boyabat Kadın Kolları Başkanı olarak Boyabat Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yapıyorum. Bu gün beni yalnız bırakmayan CHP aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ben, evli, emekli ve iki çocuk annesiyim. Son beş yılda kadın kollarında görev aldım. Bunun dört yılında da kadın kolları ilçe başkanı olarak görev yaptım. Çalıştığım süreler içerisinde memleketimizde gördüğüm aksaklıklara çözüm bulabilmek adına bu göreve talip oldum diyen Günal, Boyabat’a yapabilecekleri hizmetleri sıralarken, “İçme suyu kanalizasyon borularının yenilenmesi, trafik sorununun çözümü için otopark sayısının artırlması, belediye otobüsü alarak köylere servis çıkarılması, köylü üreticilerimizin ürünlerini satabileceği daha sağlıklı, kapalı köy pazarı kurulumu, halk ekmek fabrikası kurulumu, kadın çalışanların çok olduğu işyerlerinde belediye kreşleri açılması, Boyabat pirincinin tanıtımına ve hak ettiği konuma ulaşması için destek verilmesi, tuğla fabrikalarının ve çalışanlarının yanında olunması, Orta Çarşı’nın eski canlılığına kavuşturulması, belediyeye işçi alınırken liyakat esaslarınca torpisiz olarak gençler ve kadınlara öncelik tanınması husunda tüm halkımızın desteğini bekleyerek sevgi ve saygılarımla teşekkür ediyorum.” dedi.  Günal, daha sonra aday adaylığı başvuru evraklarını katılımcıların alkışları eşliğinde ilçe başkanı Çelik’e teslim etti. Program sonunda hatıra fotoğrafları çekildi.  Programa CHP Sinop İl Başkan Vekili Gizem Uslu, Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker, Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tümer, Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Aysun Özsönmez ve partililer katıldılar.

 

 

 

 

ad700x90

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.