DOLAR 32,3799 0.19%
EURO 35,0567 -0.13%
ALTIN 2.324,220,22
BITCOIN 2272281-0,67%
Sinop
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız Projelerini Bakan Eşliğinde Tanıtacak

AK Parti Boyabat Belediye Başkan adayı Ferhat Yıldız, Adalet Bakanı Sayın Yılmaz TUNÇ’un katılımlarıyla, 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 16.30’da Kapalı Spor Salonunda (İmam Hatip Ortaokulu yanı) gerçekleştirilecek

ABONE OL
1 Mart 2024 12:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız Projelerini Bakan Eşliğinde Tanıtacak

AK Parti Boyabat Belediye Başkan adayı Ferhat Yıldız, Adalet Bakanı Sayın Yılmaz TUNÇ’un katılımlarıyla, 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 16.30’da Kapalı Spor Salonunda (İmam Hatip Ortaokulu yanı) gerçekleştirilecek olan “PROJE VE ADAY TANITIM TOPLANTISINA” tüm Boyabat halkını davet etti.

Ferhat Yıldız, “Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ’un katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan “PROJE VE ADAY TANITIM TOPLANTISI” nda Boyabat’a değer katacak vizyon projelerini vatandaşlarla paylaşacak.

Yıldız konuyla ilgili olarak basın büromuza yapmış olduğu açıklamasında; “İlçemizin ihtiyaçları, vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz oturup karar verdik, Gençlik kollarımız, kadın kollarımız vatandaşlarımızdan aldığımız talepler, istekler doğrultusunda şehrimize değer katacak birçok proje hazırladık. İnşallah bunları teker teker yarın vatandaşlarımızla paylaşacağız, tanıtacağız. Tüm hemşerilerimizi yarın ki PROJE VE ADAY TANITIM TOPLANTISI’na davet ediyorum” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız, Yıldız Projelerini Bakan Eşliğinde Tanıtacak

 

 

 

 

ad700x90

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.