Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor

Adnan Menderes Bulvarı’nda Dörtyol ile Çarşı girişi arasında kalan beş adet ağaç, 21 Ekim 2023 sabahı erken saatlerde kesildi.

Adnan Menderes Bulvarı'nda Dörtyol

Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor

Adnan Menderes Bulvarı’nda Dörtyol ile Çarşı girişi arasında kalan beş adet ağaç, 21 Ekim 2023 sabahı erken saatlerde kesildi.

Yaklaşık otuz yıldır Boyabat merkezinde devam eden ağaç kesip, yerine bina dikerek ve beton atarak şehrin daha yaşanmaz hale gelmesine sebep olanların son eylemi bu ağaçları kesmek oldu.

 

İşin en ironik tarafı ise ağaçlar kesilirken Boyabat belediye başkanlığı koltuklarında arada bir tanesi hariç ilahiyat kökenli vatandaşlar oturuyordu.

Yıllardır yapılan ağaç kesimleri sonunda, önce Stadyum Caddesi, devamında 75. Yıl Caddesi (eski Mezbaha Sokak) ve en sonunda Adnan Menderes Bulvarı ağaçsız hale getirilerek betona gömüldü.

Yaklaşık iki gündür ağaçların kesildiğini gören vatandaşların büyük kesimi, kesenlerin de bu ağaçlar gibi olması konusunda ilençlerini belirtiyorlar. En çok da kesen ve kestirenlerin elleri ve çocukları ile ilgili ilençleri duyuyoruz. Ayrıca yine burada yazamayacağımız sövgülerde oldukça fazla söyleniyor.

Bu konuda yıllardır haber yapıyorsunuz elinize ne geçti diye soranlar oluyor, onlara cevabımız ise hiç olmazsa biz ağaçların kesilmesine tepki olarak haber yapıp, yüce rabbimizin huzuruna çıkınca sorumlu olmayacağız diyoruz.

NOT: Şimdi bir yetkili çıkıpta ev yada işyeri sahipleri istedi yada o ağaçların kesilmesi gerekiyordu derse, ona çok kötü laflar söylerim. İlk iki fotoğraftaki ağaç bizim binamızın önünde bulunuyor ve ailemle bu konu ile ilgili kimse iletişime geçmedi. Ailem haricindekilerin söyledikleri ailemizi bağlamaz.

Boyabatgazetesi-Hakkı Küçükbaş

Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor11 Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor14 Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor4141 Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor41414114 Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor414141 Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor525525252 Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor5252252552 Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor6336

Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor69699